Direct naar webshop

Webshop

Basics Stoffen - Breigaren & Haakgaren

Gordijnen - Meubelstoffen - Zonwering


Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten stoffen voor de doe-het-zelfklant. Stoffen voor zelfmaak-mode, modestoffen, kinderstoffen, babystoffen, katoen, tricots, hobbystoffen, decoratiestoffen, carnavalsstoffen, themastoffen en nog veel meer. Uiteraard met de bijbehorende Burda patronen en modebladen.

Op onze zeer uitgebreide afdeling fournituren bieden wij naaigaren (Gütermann), bandjes, lintjes, machinenaalden, Elastiek, ritsen, en nog veel meer aan om meteen aan de slag te gaan met je project!

Ook hebben wij allerlei stoffen voor huisaankleding; gordijnstoffen (ook verduisterend), inbetweenstoffen, vitrages en natuurlijk de gordijnrails. Maar ook alles om je gordijnen zelf te maken; gordijnband, haakjes, loodjes en veel meer. 

Verder hebben wij ook een grote collectie meubelstoffen op staal en direct uit voorraad. Ook hebben wij alle materialen om het evt. zelf te stofferen zoals; vulling, polyether / schuimrubber, fiberfill, kussenvulling, stoffeerdersnaalden en extra sterk garen.

Daarnaast hebben wij nog een uitgebreide breiafdeling met veel haak- en breigarens in verschillende kwaliteiten. Natuurlijk hebben wij ook veel verschillende soorten haak- en breinaalden, toebehoren en boekjes met patronen.

Klik bovenaan de website op het kopje "webshop" of "assortiment" voor meer informatie en foto's.
Of kom ons volledige aanbod een keer bekijken in een van onze winkels: 

Dorpsstraat 63, 5708 GD Stiphout

Contact

Kromstraat 28, 5504 DB Veldhoven

Contact

Origineel weergeven